Program


Operavizsga - Asszonysorsok -

Operavizsga - Asszonysorsok -

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 15. vasárnap, 19:00

Leona (2022)
A librettót Czakó Zsigmond drámája alapján írta: Almási-Tóth András
A zenét a Zeneakadémia zeneszerző szakos hallgatói komponálták: Bánó T. Barnabás, Erdős Boglárka, Eröss Balázs, Kocsák Gergely, Koudela Olivér, Oláh Patrik, Papp Mátyás, Tukora PéterTanszékvezető: Fekete Gyula
Leona: Fenyvesi Gabriella Rea
Erast: Jóhannsson Aron Ottó
Irén: Kapi Zsuzsanna
Aquil: Szeleczki Artúr
A Zeneakadémia hallgatóiból alakult ensemble: Tao Yizhuo (fuvola), Eszenyi Zsombor Dániel (klarinét), Fekete Bernadett, Tésik László (hegedű), Nagy Salamon (brácsa), Donáczi Cseperke (cselló), Deák Éva, Kozma-Páll Erzsébet (zongora), Urbán Kristóf (ütőhangszerek)
Vezényel: Sándor Szabolcs
Rendező: Almási-Tóth András
SZÜNET
Wagner: Tannhäuser – részlet az első felvonásból
Rendező: Almási-Tóth András
Verdi: Traviata – részlet a második felvonásból
Rendező: Varga Bence
Weill: A hét főbűn
Rendező: Almási Tóth András

Közreműködik: Amy van Walsum, Híves Boglárka, Lei Jiang, Papp Balázs (ének)Sándor Szabolcs (zongora)
Felkészítő tanárok: Prof. emer. Ks. Marton Éva, Meláth Andrea, Fried Péter, Iván Ildikó, Gyökér Gabriella, Holló Mariann, Harazdy Miklós, Rózsa Gábor
Tanszékvezető: Meláth Andrea
Zenei vezető: Sándor Szabolcs
Rendező: Almási-Tóth András

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

 

Ajánlatunk


A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra a funkcionális rendszerek és szervek. A látogatók egyöntetű véleménye hogy, a kiállítás nagyon mély nyomot hagy minden korosztály számára és elgondolkodtat, hogy hogyan is éljük tovább életünket.

A fertőző bubópestis miatt blokád alá kerül a Grand Hotel. Senki se ki, se be. A minden rendű és rangú szélhámossal zsúfolt szállodában rejtélyes események követik egymást. A Banánoxid nevű találmány vegyi képletének megszerzéséért folyó harc közben valakit eltesznek láb alól, és eltűnik a szálloda teljes bevétele is.

A Kowalsky meg a Vega zenekar 20 éves jubileumát ünnepli! A jeles alkalomból egy közös nagy ünneplésre és egy fergeteges évindító nagy bulira hívnak mindenkit 2023. február 18-án, a Papp László Budapest Sportarénába!

Ajánló


Kurt Weill majd száz éve született, formabontó, hegedűre és fúvószenkarra komponált versenyműve mindeddig egyetlen alkalommal hangzott el Magyarországon. Korcsolán Orsolya…

Shakespeare utolsó, cseppet sem felhőtlen vígjátéka nagy politikai játszmával, őrült vágyakkal, balfácánokkal és sok-sok szerelemmel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!