Müpa

Müpa

A Közép-Európában is egyedülálló létesítmény megteremtőit az a gondolat vezette, hogy a magyar fővárosban, az UNESCO Világörökség-listáján is szereplő Duna-part részeként megszülető Millenniumi Városközpontban álljon Európa új kulturális fellegvára. A cél ambiciózus, ám eléréséhez a Müpa minden meg is található: grandiózus terek, a legkorszerűbb színházi, akusztikai és múzeumi technológia, és mindenekelőtt az az egyedülálló összetettség, amely a legkülönfélébb művészeti ágakat együtt, egy helyen vonultatja fel.

A Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma által az intézmény programjainak összehangolására, szakmai üzemeltetésére alapítottMüpa – jó házigazdaként – azt is feladatának tekinti, hogy a magyar művészeti élet jeles tagjai mellett a világ minden részéről vendégül lásson művészeket, együtteseket, Magyarországra immár visszatérő, vagy hazánkban éppen először bemutatkozni kívánó előadókat, produkciókat.

HASZNOS INFORMÁCIÓK: AMüpa400 személygépkocsi befogadására alkalmas mélygarázzsal rendelkezik, melyben a parkolás a nyilvános és fizetős előadásokra érkezők számára ingyenes. A közönség számára a garázs -2 és -3 szintje áll rendelkezésre. Napközben 15 perces díjmentes parkolás segíti a jegyvásárlókat és tájékoztatást kérőket. Az ezt meghaladó parkolás díja: 250 Ft/óra. A mélygarázson kívül lehetőség van a 290 férőhelyes felszíni parkoló használatára is, de mivel ez a terület nem aMüpakezelésében van, ennek a külső garázsnak a használata a közönség számára is fizetős. AMüpaterületén jegypénztár is működik, a pénztár mindennap 10:00–18:00 óráig, előadások napján az első szünet végéig tart nyitva, telefonszáma: (1) 555-3300, (1) 555-3301. További jegypénztárak: 1095 Budapest IX., Komor Marcell u. 1.Térkép Telefon: +36 1 555 3300, +36 1 555 3301 E-mail: jegypenztar@mupa.hu Nyitva: minden nap 10-18 óráig előadások napján az első szünet végéig A Müpa épületének nyitva tartása: mindennap 10:00-18:00 óráig, előadások napján az utolsó előadás végéig. Az épület akadálymentesen lett kialakítva, az épületen belüli akadálymentes útvonalakról érdeklődjön az információs pultnál. Mivel az előadásaink teljesen különbözőek, az időtartamuk is abszolút változó. Az egyes előadások várható időtartamáról a (1) 555-3001-es információs telefonszámon érdeklődhetnek. A Müpa területén működik a Vince könyvesbolt és a P'Art Kávéház és Bisztró. A Vince Könyvesbolt nyitva tartása: hétfő: 14–18 óráig, előadás napján az előadás szünetének végéig, amennyiben nincs szünet, az előadás kezdetéig keddtől vasárnapig: 10–18 óráig, előadás napján az előadás szünetének végéig, amennyiben nincs szünet, az előadás kezdetéig Elérhetőség Telefonszám: +36 1 555 3380 A P'Art Kávéház nyitva tartása:

Kávéház nyitvatartás Előadásnapokon 10 órakor nyit és az előadás végén is várja a vendégeket Előadás nélküli napokon Hétfőn: 10 órától 18 óráig Keddtől vasárnapig: 10 órától 20 óráig Bisztró nyitvatartás Előadásnapokon 16 órakor nyit és az előadás végén is várja a vendégeket Előadás nélküli napokon Hétfőn: zárva Keddtől vasárnapig: 16 órától 20 óráig Elérhetőségek partkavehaz.hu +36 30 978 1440 asztalfoglalas@partkavehaz.hu Bohém Rendezvényhelyszín A Müpa épületében, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található a Bohém Rendezvényhelyszín. Az ide érkező vendégeket rögtön megragadja a környezet adta patinás esszencia.  A Bohém Rendezvényhelyszín ideális továbbá, akár 120 fős rendezvényeknek, zártkörű fogadásoknak, sajtótájékoztatóknak, bemutatóknak.  A hangulatosan megvilágított különleges terek, a hang- és fénytechnikával beépített színpad, a különböző igényeket kielégítő catering szolgáltatásokat biztosító magasan képzett csapat biztosítja, hogy a vendégek elégedetten távozzanak. Elérhetőségek +36 1 555 3372 bohemetterem@jazzevent.hu Mastercard Prémium Program A Mastercard a kultúra és a művészet elkötelezett támogatójaként 2023 őszén stratégiai partnerséget kötött a Müpával. A hosszú távú együttműködés első lépéseként valósul meg az összetett szolgáltatáscsomagot kínáló Mastercard Prémium Program, amelyet a márka Gold, Platinum, World Elite és Üzleti Prémium kártyáinak birtokosai élvezhetnek, illetve amelynek egyes elemei a Müpa+ hűségprogram platina szintű tagjai számára is elérhetők. Az igénybe vehető szolgáltatások körébe a jegyvásárlási kedvezményen, a VIP parkolófoglalási lehetőségen, valamint a programban részt vevők számára dedikált Concierge szolgáltatáson túl számos további exkluzív szolgáltatás tartozik majd, a Müpa Terasz büféje pedig a 2023/24-es évadtól megújult külsővel, Mastercard Pezsgőbárrá alakulva várja a program tagjait. Amennyiben Ön már tagja a programnak, az Önnek járó szolgáltatások és kedvezmények áttekintéséhez kérjük, lépjen be személyes fiókjába! Amennyiben Ön is szeretne csatlakozni, és igénybe venni a fenti szolgáltatásokat, kérjük, a Mastercard erre kialakított oldalán érvényesítse kártyáját, majd kövesse az oldalon található instrukciókat!

Az épület előcsarnokában, az Üvegteremben és a P'Art kávéház teraszán is ingyenesen használható wifi áll vendégeink rendelkezésére.

Tovább 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

367 esemény


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!