Program


Aktuális előadások



„Latin Barokk” – Alexis Cárdenas & Recoveco

Közreműködik:
MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR
Művészeti vezető: KOVÁTS PÉTER

Az 1976-ban Venezuelában született hegedűvirtuóz a számára legkedvesebb formációjával, a Recoveco kvartettel érkezik hozzánk Veszprémbe. A Richard Galliano, Didier Lockwood, Hamilton de Holanda mellett is rendszeresen koncertező művész a világ legrangosabb koncerttermeiben, fesztiváljain fellépett már. Mint szólista, olyan neves zenekarok élén játszott, mint a Bécsi Szimfonikus Zenekar, a Moszkvai Filharmonikusok, az I Musici di Montreal vagy a Simon Bolivar Symphony Orchestra. A sokoldalú
hegedűművész Cardenas számos fontos nemzetközi verseny díjazottja, csak a legfontosabbakat említve: Varga Tibor Nemzetközi Hegedűverseny, Long Thibaud Nemzetközi Verseny vagy a Montreali Paganini Verseny. Olyan híres karmesterekkel dolgozott együtt, mint Marek Janowski, Pavel Kogan és Gustavo Dudamel. Jelenleg az Orchestre National d'Île-de-France koncertmestere.

A hozzánk most első alkalommal ellátogató hegedűfenomén valódi fieszta hangulatot teremt, melyet a barokk muzsikával fog ötvözni. A koncert külön érdekessége, hogy pár szám erejéig a vendéglátó Mendelssohn Kamarazenekar is színpadra lép, hogy Cardenas és a Recoveco partnere legyen Aldemaro Romero szerzeményeinek bemutatásában, és hogy közösen előadjanak egy részletet Astor Piazzolla Négy évszak Buenos Airesben című világhíres kompozíciójából.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánló


A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Hamisítatlan Latin-amerikai muzsikát ígér a világklasszis Alexis Cardenas az Auer Fesztiválon!

Juan Diego Flórez egyike napjaink legjelentősebb vokális előadóinak, akit a BBC minden idők legjobb tenorjai közé sorolt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!