Program


X Bartók

X Bartók

A Sárik Péter Trió a mai magyar jazzélet egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb zenekara. A saját szerzemények mellett bátran kalandoznak a zenei műfajok között, gyakran játszanak klasszikus zenei átiratokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 17. hétfő, 20:00

„Jazz és Bartók” a klasszikus és a jazz-zene rajongóinak

A Sárik Péter Trió a mai magyar jazzélet egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb zenekara. A saját szerzemények mellett bátran kalandoznak a zenei műfajok között, gyakran játszanak klasszikus zenei átiratokat.

Előadók: Sárik Péter – zongora • Fonay Tibor – bőgő • Gálfi Attila – dob

„Talán egyik zeneszerző sem volt akkora hatással a mai jazzre, mint Bartók. A jazz és Bartók ezért tökéletes párosítás: a zongoradarabok trióra hangszerelve még karakteresebben szólnak, a nagyzenekari művek és a népdalfeldolgozások is új arcukat mutatják, és végtelen teret adnak az improvizációnak.” (Sárik Péter)

Ajánlatunk


A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!