Program


Vigyázz,kész,kabaré - Éles István, Szép Bence, Beleznay Endre, Ürmös Zsolt,

Vigyázz,kész,kabaré - Éles István, Szép Bence, Beleznay Endre, Ürmös Zsolt,

Felkészülni, vigyázz, kész, rajt! A Stand Up Brigád kabaré társulata a Fészek Művészklubban újra támad! A recept már ismert. Végy öt mindenre elszánt komédiást! Fűszerezd őket remek kabaréjelenetekkel, zenés paródiákkal, és egy ügyetlen bűvésszel. Adj hozzájuk még egy adag Rejtőt, egy rosszkor betoppanó szenesembert, és idézzük meg Hofi Géza szellemét is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 26. kedd, 19:00

Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré, és a modern stand up comedy műfajának legjobb pillanatait. Ezért valamennyi korosztály számára remek szórakozást biztosít.

Konferál és főbb szerepekben: Beleznay Endre.
Játszótársak: a Karinthy-gyűrűs parodista Éles István, a Rádiókabaré humoristái, Szép Bence és Ürmös Zsolt,
valamint Szőlőskei Tímea.

Műsoridő: 2x50 perc.

Szerkesztő: Ürmös Zsolt
Rendező: Beleznay Endre

Ajánlatunk


Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Ajánló


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!