Program


Tütüvarázsló

Tütüvarázsló

Tütükészítő workshop 5-12 éves gyerekeknek (5-9 éves korig a részvétel segítő kísérővel lehetséges)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 18. szombat, 15:00

A finom sütik illata, a csillogó fényekben ragyogó díszek, a gyönyörűen becsomagolt ajándékok: ez mind hozzátartozik a karácsonyhoz. Szeretnél ragyogni Szenteste, úgy, akár egy kis balerina, vagy inkább egy táncoló hópehely A diótörőből? Ha mindehhez szükséged lenne egy tüllszoknyára, mi segítünk neked varázsolni egyet!

Gyere el a Nemzeti Táncszínházba december 18-án, és készítsd el te magad a saját tütüdet, ami azért nem kis varázslat lesz!

Ajánlatunk


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Ajánló


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!