Program


TAP FACTORY TOUR 2024

TAP FACTORY TOUR 2024

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 20:00

Egy fergeteges, látványos, magával ragadó show... ez a Tap Factory!

A Stomp és a Blue Man Group legjobb hagyományainak és hangulatának zseniális, kirobbanó erejű ötvözete, mindez indusztriális, izgalmas látványvilágba ültetve.

Dinamikus zene, akrobatikus elemek, sztepp, humor, jó hangulat, és hozzá a városban fellelhető, dobnak jól használható tárgyak sokasága. A hordók, autó felnik, közlekedési táblák, létrák, mind kreatív és jól működő elemei a lenyűgöző shownak.

Szinte levegőt sem kapunk, ahogy a Tap Factory csapata diktálja a lüktető ritmusok, a "városi dobok", és az akrobatikus jelenetek általi tempót.

Egyedülálló és sokáig emlékezetes marad ez a fajta egyedi, különleges kombinációja a dobnak, a  szteppnek, az akrobatikának, a táncnak, és a mindezeket kísérő  könnyed humornak.

2024 áprilisában mindezt itthon is megtapasztalhatjuk, hiszen Anglia, Franciaország és a tengerentúl után, rövid magyarországi  turnéra érkezik a legendás csapat, hogy a külföldi tomboló sikerek után elkápráztassa Budapest, Győr, Szeged és Veszprém közönségét.

Aki szerette a Stopmot, a Lord Of Dance-et, vagy éppen a Cirque du Soleil - t, annak egész biztosan kihagyhatatlan, frenetikus, magával ragadó élményt jelent majd a Tap Factory kirobbanó, virtuóz produkciója.

 

"Magával ragadó, kirobbanó erejű, gyors, tomboló, fergeteges szórakozás!" - North West End

"Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy a Bristol Hippodrome közönségében ülhettem. Egyszerűen ez volt az egyik a legjobb tánc show, amit valaha láttam." - Guide 2 Bristol

"Lélegzetelállító, tapsviharos szenzációs show!" - UK Theatre Network

"Soha nem láttam még ehhez hasonlót!" - A Badger Brighton

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!