Program


"Szeretni bolondulásig..." - Mujahid Zoltán Szécsi Pál akusztik koncert Vendég: Polyak Rita

"Szeretni bolondulásig..." - Mujahid Zoltán Szécsi Pál akusztik koncert Vendég: Polyak Rita

2020 nyarán debütált ez a formáció a budapesti Zsidó Fesztiválon.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Szeretnénk továbbvinni és megőrizni Szécsi Pál munkásságát, a szimfónikus hangzásvilágon keresztül az eredetiségét megőrizve.
Mujahid Zoltán énekes, előadóművész az első Megasztárban tűnt fel. Azóta számtalanszor hasonlították mar Szécsi Pálhoz, néhány éve eldöntötte, hogy élteti a zenei hagyatékát. A táncdalfesztiválok világa nagyon közel áll Zolihoz, ami az elegáns öltözködésében és hangjában is megidézi a 60-as, 70-es éveket.
Ezen a koncerten Szécsi Pál legnagyobb slágerei hangzanak el, mint pl: Csak egy tánc volt, Távollét, Szeretni bolondulásig, Karolina, Mint a violák, Pillangó…stb..
Az ének és zongora duó ezen az estén kibővül a Trüffel Quartett-tel, akik a Dohnányi Szimfonikus Zenekar 4 kiváló vonósa.

Zongorán kísér a Fonogram-díjas Lőrincz Ádám.
Vendégfellépőként az estére érkezik Polyák Rita színésznő-énekesnő, aki Cserháti Zsuzsa gyöngyszemeit énekli.

Koncert időtartama 70-80 perc.

https://youtu.be/IdQRRR9CoBE?si=1tZXfThKuGuM3bal

Ajánlatunk


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!