Program


SwingGirls

SwingGirls

A SwingGirls három jól képzett énekesnőből álló énekformáció, mely a swing varázslatos világába repíti el a hallgatóságot. Koncertjeiken – a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Postmodern Jukebox formációhoz hasonlóan – mai modern dalokat varázsolnak át a klasszikus jazz muzsika, az akusztikus hangzású leginkább a múlt század korai éveire jellemző swing világába.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 21. vasárnap, 19:00

Zenéjüket a népszerű modern slágerek múltidéző stílusban, az egyedi akusztikus hangzás, a többszólamú vokalitás és a sodró lendületű felszabadult örömzene jellemzi.

A SwingGirls egyedi vonzerejét a hosszú éveken át tartó közös munka által kialakult összeszokottsága, a többszólamúságban megtestesülő profizmusa, valamint a lányok személyes bája és kisugárzása testesíti meg.

Jelentős mérföldkő volt a zenekar életében A DAL 2022 c. műsorban való megmérettetés, ahová Kálmán Tamás Nagy a szívem c. szerzeményével jutottak be a lányok.

SwingGirls együttes tagjai:

Balássy Betty,
Wéber Helga,
Wéber Zsófia

Valamint a Stúdió 11 alapzenekara:

Zenekarvezető, gitár: Tóth Gyula
Zongora: Ifj. Rátonyi Róbert
Basszusgitár: Takács Donát
Dob: Boegán Péter
Szaxofonok, fuvola: Csejtey Ákos

Ajánlatunk


Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!