Program


SteelO koncert

SteelO koncert

„Engedd a bajt, papírcsónakként...”
- erre buzdítja a hallgatóit a 2018-ban alakult miskolci SteelO zenekar.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 20:30

Dallamos, rappel és trombitával fűszerezett fúziós zenéjük fő csapásirányai a funky, a rap/hip-hop, a soul, az R’n’B és a populáris műfajok elemei. Az örömzenélés keretein belül mély és könnyed üzenetek közvetítése egyaránt céljuk.
A csapat bemutatkozó kislemeze Problémamentes címen jelent meg 2020 tavaszán, melyet bemutattak a Jazzy Rádió „Jazzy Hungarikum” című műsorában is. A zenekar több zenei tehetségkutató versenyen is nívós helyezéseket, kiemelkedő egyéni hangszeres játékért járó különdíjakat, zenei menedzsment-konzultációt, illetve koncertlehetőséget érdemelt ki.
Érdemes velük tartani, hiszen a zenekar legújabb lemezének anyaga is elhangzik majd, számos eddig még nem hallott dallal és újdonsággal karöltve.

Mindenkit szeretettel várunk! Hatalmas buli lesz!

 

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!