Program


Royal Opera House Live – Mozart: Don Giovanni

Royal Opera House Live – Mozart: Don Giovanni

Opera két felvonásban

A Royal Opera új évada Mozart magával ragadó mesterművével kezdődik, melyben megismerhetjük Don Giovannit és a nőket, akiket elcsábít, majd a keserű bosszút, amely elől ő sem menekülhet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 8. kedd, 20:00

Holten rendező 2014-ben dolgozta fel első alkalommal Mozart remekművét a Royal Opera számára, olyan művészt választva Don Giovanni szerepére, aki kreatív adottságainak köszönhetően képes elvarázsolni közönségét. A látványos díszletet a díjnyertes Es Devlin álmodta meg, Luke Halls ötletes videóinak segítségével pedig a karakterek gondolataiba és érzelmeibe is beleláthat a közönség. Az előadás lelke azonban tagadhatatlanul Mozart zseniális zenéjének innovatív szépsége.

Az előadás 3 óra 30 perc egy szünettel, olasz nyelven angol felirattal.

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

Ajánló


Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!