Program


Rejtélyes történelem - Az orsovai füzes titka… – a Szent Korona megtalálásának rejtélyei

Rejtélyes történelem - Az orsovai füzes titka… – a Szent Korona megtalálásának rejtélyei

A szabadságharcot leverte a túlerő és vezetői az üldözők elől a török határ felé menekülnek. Az egyik szekéren vasalt középkori láda, benne a magyar államiságot szimbolizáló, különleges ereklye: a magyar királyok Szent Koronája. Évszázados viszontagságai során sok titka lett a magyar Szent Koronának – ez alkalommal az egyik legizgalmasabbnak próbálunk utánajárni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 25. csütörtök, 19:00

A határ átlépése előtti éjszakán Szemere Bertalan miniszterelnök és néhány társa a Duna-parti füzesben elássa a ládát és jeleket hagynak hátra, hogy megtalálják majd, amikor visszajönnek érte. De majd négy évre rá nem ők fedik fel a rejtekhelyet, hanem a lázasan kutató császári hatóságok – mert valaki elárulta a titkos helyszínt… Ki volt az áruló? Kire gyanakodtak a kortársak és vajon igaz volt-e a vád?

Vendég: Deák Ágnes, a Szegedi Tudományegyetem egyetemi tanára

Állítsa össze bérletét! Vásároljon 15% kedvezménnyel minimum 3 különböző előadásra egyidejűleg tetszőleges számú jegyet személyesen jegypénztárunkban vagy honlapunkon keresztül. Jegyével az Új világ született című állandó kiállításunkat 15% kedvezménnyel tekintheti meg 2019. június 30-ig.

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!