Program


Paraszt a Metrón - Gazdag Tibor és a Kikezek
2

Paraszt a Metrón - Gazdag Tibor és a Kikezek

Kamaszkor, szerelem és a csalódása, vágy, múlt, útkeresés, barátság, ego, elődök, példaképek, szerepek, gyerekek, halál, isten-törvény, szabadság, félelem, önmegvalósítás, annak hiánya. Valami ilyesmi, egy összegzés zenével, barátokkal harminc-negyven évről.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 2. csütörtök, 19:31

Mi ez? Önálló, szerzői, irodalmi est, koncert? Hm… Talán ez így mind egyben. Instant. Kicsi líra, irónia, komolykodás. A nem kötelező, csak úgy, mert jól esik.
Remélem, nem lesz öncélú! Meglátjuk… Hu… Jöjjenek el!!!

Igazi vers, saját dal, vendég dal és a Kikezek? dalai is. Ez egy baráti összejövetel.
Kikezek?


Előadók:
Gitár, herfli, ének........................................... GAZDAG TIBOR
Cajon, ütős.................................................... GABRIEL SZÉNÁSZKI
Zongora, gitár................................................ MARINKA CSABA
Girátok, ének................................................. ZAJÁCZ D. ZOLTÁN
Zongora, effektek, vokál, ének...................... PIVARNYIK LÁSZLÓ

Ajánlatunk


A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Ajánló


WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!