Program


Orvos-Tóth Noémi tárlatvezetése

Orvos-Tóth Noémi tárlatvezetése

Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus, író rendhagyó tárlatvezetése a Mintázat és dekoráció című kiállításban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 16:00

“Egy sima, egy fordított, egy sima, egy fordított - ha sokáig ismételjük, egyszer csak láthatóvá válik a mintázat. Az egymást követő részekből összeáll a nagy egész, és mi rácsodálkozunk milyen szabályszerűségek alkotják a teljes képet. Egy sima, egy fordított - minták, mintázatok, ismétlődések között élünk. A visszatérő elemek felfedezhetők egyéni és családi múltunkban és jelenünkben egyaránt.

Örökül kapott sorsunk sem más, mint ismétlődő kapcsolati, viselkedési és viszonyulási mintázatok izgalmas térképe. Ezen a rendhagyó tárlatvezetésen Orvos-Tóth Noémi kalauzol minket végig a kiállításon, és egy-egy alkotás kapcsán mesél nekünk a hol látható, hol láthatatlan, hol merev és szabályos, hol formabontóan szabálytalan családi mintáinkról.”
(Orvos-Tóth Noémi)

A karácsony közeledtével a résztvevőknek a Gerbeaud Ház különleges karácsonyi bonbonokkal, a Pajzos Borászat pedig tokaji aszúkóstolóval kedveskedik.

A férőhelyek száma limitált! Jegyek kizárólag online kaphatók!

Ajánlatunk


A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!