Program


NATYANJALI INDIAI TÁNCEST

NATYANJALI INDIAI TÁNCEST

Sandhyadipa Kar odisszi táncosnő műsora.
Közreműködnek tanítványai, a debreceni Padmini Táncegyüttes táncosai.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 27. csütörtök, 20:00

Az táncest folyamán a különleges hangulatú kelet-indiai klasszikus táncdaraboké, az odisszi táncé a főszerep.

Sandhyadipa Kar
PadmaVibhushan Guru Kelucharan Mohapatra tanítványa volt, aki az odisszi tánc egyik „újraálmodója”, stílusalakítója és termékeny koreográfusa volt. A mesternő hivatásának tekinti e kultúra ápolását és terjesztését, rendszeresen turnézik világszerte. Több alkalommal tartott előadást és tánckurzust Európában, Magyarországon is – nálunk legutóbb 2017-ben, a Padmini Táncegyüttes meghívására.

A mesternő idén egy hónapot tölt Magyarországon, ami alatt előadásokat és tánckurzusokat is tart Budapesten és Debrecenben.

A jegyek 1000.- ért kaphatók elővételben a helyszínen (szeptember 17-től), illetve 1500.- ért az előadás napján.
Csoportos jegyvásárlás esetén egyéb kedvezmény is felmerülhet ;)


Mindenkit várunk szeretettel!

Ajánlatunk


JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára, Sz. 106, BB 114

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano-…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!