Program


Musical Sztárok

Musical Sztárok

Ikonikus musical-ek, ikonikus előadóktól!
2019 őszén a pécsi Kodály Központban megrendezésre kerülő koncerten felcsendülnek a legismertebb musical-ek legismertebb slágerei.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 24. csütörtök, 19:00

Janza Kata és Dolhai Attila már jó ideje birtokolják a legnagyobb zenés színpadokat. Olyan musicalsikerek fűződnek a nevükhöz, mint Rudolf, Elisabeth, Mozart!, Rómeó és Júlia, vagy a közelmúltban bemutatott István a király. Az utánuk következő generációt képviseli Gubik Petra és Kocsis Dénes, akik több produkcióban, számtalan előadásban alakítottak egy párt. Már pályájuk elején olyan közismert előadásokban játszottak főszerepet, mint a Dorian Gray, Elfújta a szél, István a király vagy a nemrégiben ismét bemutatott Menyasszonytánc című klezmer operett.
 
Ők négyen összeszokott közönségkedvencek, minden alkalommal, amikor színpadra lépnek újat tudnak mutatni a közönségnek. A nevük és művészetük mára már fogalom a zenés színházat kedvelők körében. Most összeálltak egy fergeteges koncert erejéig, hogy élő zenekaros kísérettel a legnagyobb sikereik megidézése mellett, új utakra is induljanak, olyan produkciókkal, amiket még nem hallhatott tőlük a nagyérdemű.
 
szólisták:
Janza Kata
Gubik Petra
Dolhai Attila
Kocsis Dénes
 
közreműködik: Sturcz Szmollbend

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

zenés játék két részben

Ajánló


performansz - részvételi akció – koncert

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!