Program


MÜHA Klub - ZÓRA koncert

MÜHA Klub - ZÓRA koncert

Szuggesztív előadásmód, mély érzelmekkel teli dalok, egy jelenség az érzékiség és az indulat határán.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 3. szerda, 19:00

ZÓRA az elmúlt két évben sorra varázsolta el a budapesti és a vidéki koncerttermek közönségét. A Los Angelesben és Magyarországon élő Fonogram-díjas énekes-dalszerző Urbányi Zóra Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának nagysikerű feldolgozásával hívta fel magára a figyelmet 2021-ben. A Youtube-on többmilliós lejátszást elérő felvétel sikerét hamar követték a saját dalok és a teltházas koncertek, többek között a Magyar Zene Háza, az A38 Hajó, a Momkult színpadán, legutóbb pedig a Várkert Bazárban duplázott ZÓRA. 
2024 április 3-án először láthatjuk őt Miskolcon, a MÜHA színpadán kiváló zenészek kíséretében.
Egy új közönség, új állomás ZÓRA esetében mindig különleges izgalom és kölcsönös felfedezés. Zenéje az avant-pop, az alternatív és filmes hangzásvilágok körül forog, folyamatosan feszegetve a műfaji határokat. Akár szóló zongora, akár zenekaros felállás, a hangzás és az élmény egészen különleges, bensőséges, közvetlen. Zórás.

Urbányi Zóra (ének, zongora)
Heigl László (nagybőgő)
Mészáros Ábel (gitár)
Kertész Endre (cselló)
Háló Geri (dob)

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!