Program


Mézesvölgyi Nyár - Cotton Club Singers - ABBA-JAZZ Koncert

Mézesvölgyi Nyár - Cotton Club Singers - ABBA-JAZZ Koncert

A Mézesvölgyi Nyár mindig kiemelt vidéki helyszíne volt a csapatnak, így egyértelmű volt, hogy a nyári szezon utolsó ABBA Jazz koncert helyszíne Veresegyházon legyen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 26. szombat, 20:30

Veres 1 Színház
Cotton Club Singers - ABBA-JAZZ
Koncert

A Cotton Club Singers 2022-ben 15 év szünet után felélesztette a legsikeresebb koncertshow-ját, az ABBA-JAZZ-t. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad által megrendezett koncertre a jegyek hónapokra a koncert dátuma előtt elfogytak, így sajnos rengeteg rajongó lemaradt az eseményről, ezért 2023 január 15-én az új év tiszteletére dupla koncerten megtöltötte ismét a Budapest Kongresszusi Központ nézőterét.

A koncerten fellép az ABBA Jazz lemez négy eredeti énekese Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor és László Boldizsár.

A koncertet az együttes egykori, ám ma is méltán elismert Cotton Club Band zenekara kíséri majd.

Ez az este felejthetetlen élményt ígér, ahol élőben hallhatják az ABBA legnagyobb slágereit a világon egyedülálló átiratokban a Mamma Mia-tól a Dancing Queen-ig.

Időben váltsa meg a jegyét, nehogy lemaradjon a nyár zárásának legnagyobb Mézesvölgyi koncertjéről.

A koncertet két részben - szünettel - játsszuk.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!