Program


Mesés Mocorgó Kuckó

Mesés Mocorgó Kuckó

Interaktív zenés bábos mozgásfejlesztés

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 1. kedd, 17:00

Mesés Mocorgó Kuckó
Interaktív zenés bábos mozgásfejlesztés
3−5 éves korig ajánlott

január 7-től keddenként 17.00−17.40

Bubilla, a báb kislány által vezetett interaktív drámajátékok alatt mondókákon, közös éneklésen, mozgásos játékokon keresztül fedezzük fel testünket, hangunkat és a társainkkal való közös játék örömét. Az érzelmi biztonságot és testtudatot fejlesztő játékok által különböző témákat feldolgozva járjuk be ezt a nagy kalandos utat.

Foglalkozásvezető: Szabó Lídia
A foglalkozások időtartama 30−35 perc.

Ajánlatunk


A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!