Program


Madarak - Halloween
2

Madarak - Halloween

Halloween buli Szentmihályon

Táncos, jelmezes Halloween party őrületes retro zenékkel a Szentmihályi Kulturális Központban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 28. péntek, 20:00

 

ZENE:

20:00-23:00 Madarak házibuli zenekar

23:00-02:00 Dj. Kevert

Érkezéskor a kedvenc zenédet is leadhatod, hogy biztosan elhangozzon az est során.

TOMBOLA

Érdemes az alkalomhoz illő jelmezbe bűjva érkezni, beöltözött vendégeink a bejáratnál tombola szelvényt kapnak, mellyel páros színházi belépőket nyerhetnek.

 

JELMEZVERSENY

A legötletesebb jelmezbe öltözött vendégünket különdíjjal jutalmazzuk.  A jelmez és egyéb dekoráció viselése ajánlott, de nem kötelező, átöltözési lehetőséget biztosítunk!

 

HALLOWEEN KVÍZ

A koncert és a DJ program között kíséreteties „agytornára” invitáljuk vendégeinket

BÜFÉ

A vendéglátásról a Green Caffee gondoskodik, hűtött frissítőkkel, harapnivalókkal és a különleges, erre az estére kikísérletezett vérfagyasztó koktélokkal.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

Ajánló


A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!