Program


"Legyen mit mesélni…” - Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes 30 éves Gála műsora II.

"Legyen mit mesélni…” - Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes 30 éves Gála műsora II.

Az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Táncegyesület 2022.06.18-án ünnepli a RaM Színházban fennállásának 30. évfordulóját egy nagyszabású jubileumi előadássorozat keretein belül. Minden kedves szülőt, barátot és érdeklődőt szeretettel várunk!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 18. szombat, 17:30

Az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Táncegyüttes alapításának 30 éves jubileumát ünnepeljük két nagyszabású gálaműsor keretében.
 
Az előadások során újra bemutatásra kerülnek az alapító generáció emblematikus alkotásai, az elmúlt évtized fesztiváldíjas koreográfiái, valamint színpadra lép a Vadrózsa Család minden korosztálya. A műsor egyik fénypontja a Családi Tánc, ahol az aktív táncos szülők az immár szintén aktívan táncoló gyermekeikkel közösen mutatják be, kizárólag a gálára készült produkciójukat. 
 
A közel 250 táncost felvonultató rendezvény zenei kíséretének alapját a Zagyva Banda adja, akik szintén jubilálnak: idén lettek 20 évesek.
 
Nagy örömünkre szolgál, hogy több mint 10 éve dolgozhatunk együtt velük, így nemcsak alkotótársakat, hanem barátokat is tisztelhetünk bennük.
 
A Vadrózsa Család örömmel és büszkén mutatja be közönségének története legnagyobb szabású előadását. 
 
Köszönjük korábbi művészeti vezetőinknek, koreográfusainknak, táncosainknak az eddigi éveket! Köszönjük mindenkinek, aki ezen a hosszú úton velünk tartott és segített bennünket!
A céljaink nem változtak: a kiemelkedően magas színvonalú szakmai munka mellett a közösségünk további erősítése, és útmutatás a felnövő generációk számára.
Legyenek részesei a közös ünneplésnek!

Fellépők: Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes egykori és mostani táncosai, valamint a felnőtt együttes utánpótlás csoportjai: Kis Vadvirág  és Ifjú Vadak Táncegyüttes, Vadrozé Táncegyüttes
 
Muzsikál: Zagyva Banda és Barátai - Boda Gellért, Pálházi Bence, Nyitrai Tamás - hegedű, Szabó András - brácsa, Boda Márton nagybőgő, Tóth Sebestyén cimbalom, Gera Gábor harmonika és zongora, Herédi Zsombor - Harmonika, Margetán Máté - klarinét, szaxofon, furulya

Műsor:
 
1. Vadrózsa - Külcsín- balbecs műsor részlet, Ál - Arc, Bihari Rettenetes - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

2.Ifjú Vadak - Haranglábi táncok - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

3. Vadrózsa - Szék Városa - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

4.Vadrózsa - Bukovina Balladája - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

5. Kis Vadvirág - Zsiki - Zsuki - Szanyó Gábor és Kovács Viola

6.Vadrózsa - Vízmellék - Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

7.Zagyva Banda és barátai - Bethleni muzsika

8.Vadrózsa - Egység-Kétség  - Fundák Kristóf 

9.Vadrózsa - Fény műsor részlet, Innen és túl -  Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

10.   Ifjú Vadak - “Lösz még idő rózsám” -  Fundák Kristóf és Fundák - Kaszai Lili

11.Generációk tánca - jubileumi visszaemlékezés

Vadrózsa alapítók és egykori táncosok - Eleki lunga és Kalotaszegi táncok - Kökény Richárd

Vadrozé - Küküllő-menti táncok

Kis Vadvirág - Bukovinai táncok

Családi Tánc

Össztánc
 
A jubileumi program megvalósulását támogatta: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat, RaM Színház, Csoóri Sándor Program, Nemzeti Együttműködési Alap
 

Amennyiben valamely oknál fogva nem tudnak személyesen részt venni a műsorunkon, de támogatnák egyesületünk munkáját, azt hálás köszönjük.Az alábbi  felületen keresztül lehetőségük van támogatói jegyeket vásárolni, amivel nagyban hozzájárulnak a Vadrózsa család szakmai munkájához. Az itt megvásárolt jegyek az előadás látogatását nem teszik lehetővé.https://www.jegy.hu/program/tamogatoi-jegyek-az-angyalfoldi-vadrozsa-es-vadvirag-tancegyesulet-30-eves-jubileumanak-alkalmabol-134725


 

Ajánlatunk


Az elmúlt húsz év egyik, ha nem a legkedveltebb hazai vígjátéka érkezik el idén nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi színpadára. Az Anconai szerelmesek az olasz vásári komédiák legjobb hagyományait ötvözi a klasszikus magyar humorral és a hetvenes évek legismertebb olasz slágereivel.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Budapest Bár zenekar minden nyarat méltóképp zár egy hatalmas nyárzáró koncerttel a Margitszigeten.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!