Program


Szulák Andrea klasszikusra hangolva a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarával–VárkertFeszt 2024

Szulák Andrea klasszikusra hangolva a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarával–VárkertFeszt 2024

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.  több

Aktuális előadások



Fedezzétek fel a Duna budai oldalán fekvő épületegyüttest, amely a világ egyik legveszélyeztetettebb műemléke volt egykor, de ma már újra pezsgő kulturális szórakozóhely, különleges Neoreneszánsz kertjével Budapest ékköve.

Szulák Andrea nevét a színház- és a zenerajongók is jól ismerik, de több népszerű televíziós műsort is vezetett. Előadásában olyan sokak által szeretett slágerek csendülnek majd fel hatvan fős zenekarra hangszerelve, mint a Maradj velem, a Most múlik pontosan, a Zene nélkül, a Nem bánok semmit sem, vagy a Könnyű álmot hozzon az éj. A Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara szintén jól ismert a zeneértő közönség köreiben, hiszen a legjelentősebb európai zenekarok közé sorolják. Története 1853-ig nyúlik vissza, az ország első, rendszeres koncerttevékenységet folytató szimfonikus zenekara. Megalapítása óta mindig is alapvető célkitűzései között szerepelt a múlt és jelen nagy zenei alkotásainak előadása.

Azok, akik részt vettek már crossover - vagyis a zenei műfajokat „keresztező”, többféle stílust ötvöző – koncerten, tudják, hogy milyen megindító élmény, amikor számos kiváló muzsikus vesz részt egy sláger újragondolásában. A különleges zenei élménnyel derűsen indulhat a nyár!

Ünnepelje velünk a Várkert Bazár újra nyitásának 10. évfordulóját, Szulák Andrea pályafutásának 30. jubileumi évét, és a Budapesti Filharmóniai Társaság 170. évadát!

Műsor:

Dés-Geszti: C'est la vie (A miniszter félrelép)

Szenes-Nádas: Engem nem lehet elfelejteni

Balázs Fecó: Maradj velem

Quimby: Most múlik pontosan

Máté Péter: Zene nélkül

Piaf: La vie en rose

Gaston-Reményi: Nem bánok semmit sem (Non, je ne regrette rien)

Várkonyi-Miklós: Könnyű álmot hozzon az éj

Thiele-Weiss: Wonderful world

 

Közreműködnek:

Szulák Andrea énekes

A Budapesti Filharmóniai Társaság zenészei

 

Vezényel:

Silló István karmester

Ajánló


Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

MŰSOR: WAGNER: Lohengrin – előjáték, WWV75 BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 MENDELSSOHN: Szentivánéji álom kísérőzene, op. 61 Christian Tetzlaff hegedű,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!