Program


Kiflihajó Zenekar koncertje

Kiflihajó Zenekar koncertje

Közreműködik: Körmendy Dávid (ének, móka, kacagás), Sas Szilárd (gitárok), Székely Zoltán (fúvósok, vokál). Vendég: Tóth Boglárka (hegedű, ének)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 11:30

„Messzire visz a Kiflihajó”

1. A Kiflihajó fedélzetéről olyan dalok szólalnak meg, amelyek az év adott időszakához kapcsolódnak és nem maradhatnak el a kötelező ‘slágerek’ sem.

2. A Kiflihajó fedélzetén a jó hangulatról Csücsök kapitány és legénysége gondoskodik változatos zenékkel, interaktív műsorral. A Kiflihajót a zene viszi előre, a gyermekre, mint Kifli-matrózokra pedig sok érdekes feladat és kaland vár.

3. A Kiflihajó egy speciális formájú pékáruból, kifliből készült vízi jármű, mely rendeltetésszerűen a zene tengerén használható. A hajótest válogatott alapanyagokból, dalszövegekből készült, így biztosít szellemi táplálékot az utazóközönség számára. A Kiflihajó alkalmas kalandozásokra különböző zenei világok közt és természetesen Holvoltholnemországba is bejáratos.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!