Program


Karosszék

Karosszék

magyar vígjáték 1939-ből a Kertmoziban
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 17. szerda, 21:00

Karosszék
magyar vígjáték, 82 perc, 1939

Rendezte: Balogh Béla

Főszereplők: Szilassy László, Latabár Kálmán, Rajnay Gábor, Szeleczky Zita

Manapság aki egy kicsit is ad magára, árverésre jár, hogy otthonába beszerezze a márkás festményt és a szépséges stílbútort. Az ifjú építészmérnök, Orosz András mindenáron szeretné megvenni azt a karosszéket, melynek árát az orra előtt veri fel az égig, azaz pontosan 500 pengőig egy felettébb csinos nő. Andrásnak elsődleges feladatává vált, hogy megtalálja a „karosszékes nőt”.

Kapunyitás: 18:00

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!