Program


HÚSVÉTI DESSZERT SZALON / JaMese „Odaát idebent” lemezbemutató koncert

HÚSVÉTI DESSZERT SZALON / JaMese „Odaát idebent” lemezbemutató koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 6. csütörtök, 18:00

Ezen a nagyszerű, tavaszi hangulatú estén Balassagyarmatra látogat Kubinyi Dániel, a Castellum Hotel Hollókő**** mestercukrásza, aki néhány nappal ezelőtt elnyerte az ország legrangosabb cukrászversenyének aranyérmét. Kubinyi Dániel és a Castellum Hotel Hollókő**** különleges desszert kóstolóval készül a vendégek számára. Dániel sikertörténetének megismerése után, pedig JaMese lemezbemutató koncertje fog elkápráztatni minden érdeklődőt.

Menetrend:18:00 Kapunyitás

18:30 Beszélgetés Kubinyi Dániellel

19:00 JaMese lemezbemutató koncertje

 

Belépés érkezési sorrendben.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!