Program


Hogyan szelídítettem villamost? - zenés könyvbemutató

Hogyan szelídítettem villamost? - zenés könyvbemutató

Hogyan szelídítettem villamost? - zenés könyvbemutató
Gimpel Tamás 2018 végén megjelent könyvének zenés bemutatója meglepetésvendégekkel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 21. csütörtök, 19:00

„Az alcím alapján ez a könyv nagyjából egy órányi kikapcsolódást jelenthetne, de mindenkit lebeszélnénk arról, hogy nekiüljön, és lendületből végigolvassa az egészet. Az itt található szövegek ugyanis szellemi tápláléknak ugyanúgy alkalmatlanok, ahogyan chillit sem eszik senki azért, hogy jóllakjon vele. Aki azonban hangulati fűszerként tekint
Gimpel Tomi írásaira, és ennek megfelelően finoman adagolva, ízlelgetve fogyasztja őket, örömmel fogja tapasztalni, hogy néhány értelmes gondolat is képes derűssé tenni egy napot.” - szól a könyv fülszövege. A többit élőben.

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Ajánló


A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!