Program


Aktuális előadások



Kastélyakadémia nyitókoncert

György Ádám zongoraestje

2024. július 22. (hétfő), 19.30, Zeneakadémia Nagyterem

 

A 15. György Ádám Kastélyakadémiát idén július 22. és augusztus 18. között rendezik meg, melynek nyitókoncertjére most először a Zeneakadémia Nagytermében kerül sor. György Ádám zongoraművész saját szerzeményeivel és improvizációival várja közönségét 2024. július 22-én este.

Korunk egyik legkiválóbb zongoraművésze a New York-i Carnegie Hall rendszeres fellépője, a 2023-as UEFA-Bajnokok Ligája döntőjének megnyitóján a Bajnokok Ligája himnuszát játszotta, miközben a csapatok kivonultak a pályára. Az eseményt több mint 1,5 milliárd ember kísérte figyelemmel világszerte. A Liszt Ferenc-díjas és Steinway művész 25 évesen alapította meg saját iskoláját a György Ádám Kastélyakadémiát, ami mára a világ egyik vezető tehetséggondozó akadémiájává nőtte ki magát.

György Ádám a színpadon a szerzeményeivel meséli el történeteit, akit elmondása szerint a történetmesélés a hangszerén keresztül tesz boldoggá.

Ajánló


Az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly Afrika egyik zenei ikonja, az ottani reggae egyik legnagyobb sztárja.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!