Worshopunk célja, hogy a résztvevőinket bevezesse a nyers növényi étrend világába, amivel akkor is érdemes megismerkedni, ha csak kúraszerűen szeretnénk alkalmazni. A workshopon készült ételek kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek, ezért minden elkészült étel hús-, tojás-, tej- és gluténmentes.
A workshopot a több éves szakmai tapasztalattal rendelkező Szikra Dávid nyers vegán séf tartja.
PROGRAM
A nyers vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
MENÜ
Zöld fűszeres kesudiókrémsajt
Cukkinispagetti bolognai módra
Thai currys krémleves
Magyaros magfasírt kerti vegyes zöldsalátával
Mentás-karobos pohárkrém
* A programváltozás jogát fenntartjuk!
SZERETETTEL VÁRJUK ÖNT IS TANFOLYAMUNKON!