Program


Föld napi túra a Fülöpházi homokbuckák között

Föld napi túra a Fülöpházi homokbuckák között

A túra során a résztvevők megtudhatják, hogyan alakultak ki a Garmadák és Homokbuckák. Geológiai ismeretek tükrében részletesebben megvizsgáljuk a homokbuckák szerkezetét is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 22. szombat, 9:00

Föld napi túra a Fülöpházi homokbuckák között

Információ, jelentkezés: Jelentkezni kizárólag online jegy vásárlása esetén lehet, a jegyet kérjük a túravezetőnek a helyszínen bemutatni (max.30 fő)

Találkozó: 9:00 óra, Fülöpházi-buckavidék (a pontos találkozási helyszín a jegyen lesz látható)

Túraleírás: A túra során a résztvevők megtudhatják, hogyan alakultak ki a Garmadák és Homokbuckák. Geológiai ismeretek tükrében részletesebben megvizsgáljuk a homokbuckák szerkezetét is.
Táv: 5 km
Időtartam: 3-4 óra

Túravezető: Nagyné Grecs Anita

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!