Program


ÉNEKELJ VELEM!

ÉNEKELJ VELEM!

Hoffmann Richárd ismerős lehet, hiszen vendége volt sok népszerű televíziós műsornak, mint a Duna Televízió műsorán futó: Szerencse Szombat, az Önök kérték, vagy a Jó ebédhez szól a nóta. A TV2 Zenebutik csatorna állandó, visszatérő vendége.

 több

Aktuális előadások



A közösségi médiában is aktív a munkássága, kiemelkedően TikTok-on és YouTube-on, ahol Richárd közös dalok éneklésére bátorítja az oda látogatókat "ÉNEKELJ VELEM" nevű csatornáján, melyről a 2025-ben elinduló koncertturnéja is nevét kapta. Műfajok széles skáláján mozog, repertoárjában megtalálhatóak a legnagyobb mai slágerek mellett az operett, az opera, a musical, a sanzon, a kuplé, valamint táncdalok is. Most egy vegyes műfajokon átívelő koncertre várja az érdeklődőket!

Szakmai múlt:
Több ezer alkalommal lépett fel különböző rendezvényeken: színházi és szóló előadásokkal, mint énekes színművész. Fellépett az ország számos nagyszínháznak színpadán, külföldi vendégszereplések és versenyek által rangos elismeréseket szerzett.
Többszörös európa bajnok énekes, 2023-ban első helyezést ért el a legrangosabb online M.A.P. Zenei Nemzetközi Világversenyen.
Klasszikus és könnyűzenei repertoárja mellett vannak saját dalai, 2 Aranylemez büszke birtokosa.

Ajánló


JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

Három nő. Három különböző élet,három különböző karakter,három különböző válás...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!