Program


Republic 35

Republic 35

A REPUBLIC zenekar jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívják a közönséget 2025. február 1-én, az MVM Dome-ba.

Aktuális előadások



REPUBLIC 35

2025. február 1. (szombat), 20.00 – MVM Dome

 

Jegyek kaphatók:

2024. március 6-án, szerdán 11 órától!

 

A REPUBLIC zenekar jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívják a közönséget 2025. február 1-én, az MVM Dome-ba.

Az 1990-es megalakulást követő év végére meg is született a Republic Bódi László Cipő, Boros Csaba, Nagy László Attila, Patai Tamás és Tóth Zoltán alkotta klasszikus felállása, amely több mint 20 évig osztozott a közös munka minden örömében, sikerében, feladatában. Számos szakmai elismerés, díj, megszámlálhatatlan arany-, platina- és gyémántlemez, valamint sláger fűzödik a nevükhöz.

A zenekar 2013. március 11-én érkezett karrierje legnehezebb időszakához. A zenész-dalszerző-énekes Bódi László Cipő halála egyszerre volt a Republic és egyben a hazai zenei élet tragédiája is. Azóta 11 év telt el, de Boros Csaba, Patai Tamás, Nagy László Attila és Halász Gábor egy erős megújult alkotói közösséget hoztak létre, mindezt úgy, hogy soha nem feledkeznek meg Cipőről. A koncertek első és utolsó dala mindig az övé, az ő hangja csendül fel, és ez így is marad. Sikerük azóta is töretlen, 3 stúdió- és 2 koncertalbum, és rengeteg koncertfellépés is jelzi, hogy méltók a folytatásra.

Születésnapi nagykoncertjükön felcsendülnek majd az olyan nagy slágereik, mint a Repül a bálna, a Szeretni valakit valamiért, az Engedj közelebb, a Ha itt lennél velem, A 67-es út, Kék és narancssárga, Szállj el kismadár…, hogy csak néhányat említsünk. De hallhatóak lesznek olyan új slágerek is, mint a Rajzoljunk álmokat, az Élni jó, az Odavisz a szél, a Balatoni lányok, valamint egy vadonatúj, hivatalosan még meg sem jelent, a Ki van a házban című dal.

A 2025. február 1-én az MVM Dome-ban tartandó koncert méltó összegzése lesz egy igazán szép jubileumnak, különleges látvánnyal és vendégekkel kiegészülve.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!