Program


Élő barokk - Risurrezione

Élő barokk - Risurrezione

A Kecskeméti Szimfonikus Zenekar és a Kecskeméti Énekes Kör nagy örömmel indítja útjára 2024 évi barokk bérletét az Evangélikus Templomban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 30. szombat, 19:00

J.S. Bach, Händel, Schütz, Telemann és Vivaldi zenéje a 19. század első felében történt újrafelfedezés óta töretlenül jelen van a világ hangversenytermeiben. A 17. és 18. század zenéje a maga életerős színeivel, virtuozitásával, kontrasztos karaktereivel, logikusan szerkesztett formáival mindmáig bámulatos hatást gyakorol a hallgatóságra, békességet, nyugalmat, életerőt, jó kedélyt és mélyen járó érzelmeket ébresztve.

A két kecskeméti együttes együttműködése hosszú időre tekint vissza. Az elmúlt években több nagysikerű hangversenyt adtak a Hírös Agóra színháztermében és a Nagytemplomban is.

Az Ybl Miklós által tervezett Evangélikus templom pompás helyszínt ad e barokk koncerteknek, mert akusztikai viszonyai tökéletesen visszaadja a hangszerek és az énekhangok szépségét, nagyszerűen megmutatja a barokk színesség minden egyes részletét. A velük együtt fellépő kecskeméti és budapesti hangszeres, illetve énekes szólisták gazdag névsora is garancia arra, hogy az érdeklődő közönség hosszú ideig maradandó élményeket kapjon mind az öt hangversenyen, vagy azok bármelyikén.

Várjuk Önöket!
Erdei Péter

2024.03.30. 19:00
„Risurrezione”

H. Schütz: Die Sieben Worte Jesu Chrsiti am Kreuz
A. Vivaldi: Concerto grosso RV 578
- Concerto grosso RV 565
- Credo RV 591

Közreműködik: Komáromi Márton (tenor), Szerdahelyi Pál (bariton), KÉK
Vezényel: Erdei Péter

Élő Barokk bérlet vásárolható: https://hirosagora.jegy.hu/seasonticket/buy/756/316

Ajánlatunk


Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!