Program


Ég Alatti 5

Ég Alatti 5

Az öt fiatalból álló Ég alatti 5 zenekar energikus muzsikáját 2015 óta hallhatja a közönség. Azóta számos budapesti és vidéki helyszínen felléptek. Műsoruk gerince saját szerzeményeikből áll, melyek stílusukban és lendületükben leginkább a 60-as évek hard-bop és modális jazz muzsikáját idézik, jellegükben mégis egyediek.

 Közreműködik:

    Udvardi Márton - trombita, szárnykürt
    Kosztolánszki Dominik - szaxofonok
    Baló Sámuel - zongora
    Ujváry Flóra - nagybőgő
    Richter Ambrus - dob

Az öt fiatalból álló Ég alatti 5 zenekar energikus muzsikáját 2015 óta hallhatja a közönség. Azóta számos budapesti és vidéki helyszínen felléptek. Műsoruk gerince saját szerzeményeikből áll, melyek stílusukban és lendületükben leginkább a 60-as évek hard-bop és modális jazz muzsikáját idézik, jellegükben mégis egyediek. Törekvésük egy saját, organikus hangzásvilág megtalálása - olykor természeti impressziókból vagy különböző népzenékből inspirálódva - és egy egyenes zene kialakítása. A tagok közti barátság, valamint Udvardi és Baló egymásra rímelő kompozíciói szabad teret nyitnak az élő zene áramlásának.

Az Opus színpadán ezúttal a fiatal és tehetséges Kosztolánszki Dominik közreműködésével hallhatjuk őket.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánló


Ezen az estén a Kongresszusi Központot elárasztja a felszabadult, önfeledt zenélés. Először látogat…

Utoljára 50+éves Táncdalfesztivál az Arénában!