Program


Dupla Presszó // Magyar Éva és Haumann Máté színészekkel

Dupla Presszó // Magyar Éva és Haumann Máté színészekkel

Új formátumban, DuplaPresszó Szemere Katával címmel újraindul áprilisban, közönség előtt a Presszó című beszélgetéssorozat. Az újságíró most ugyanis két-két olyan művészt vagy alkotót, a kulturális, a gasztro-, valamint a tudományos élet izgalmas szereplőjét hívja meg, akit valamilyen látható vagy láthatatlan közös szál összeköt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 9. kedd, 19:00

DuplaPresszó Magyar Éva és Haumann Máté színészekkel

Új formátumban, DuplaPresszó Szemere Katával címmel újraindul áprilisban, közönség előtt a Presszó című beszélgetéssorozat. Az újságíró most ugyanis két-két olyan művészt vagy alkotót, a kulturális, a gasztro-, valamint a tudományos élet izgalmas szereplőjét hívja meg, akit valamilyen látható vagy láthatatlan közös szál összeköt. Az eseményt a Liberty Produkció mutatja be.

Az első DuplaPresszó vendégei külföldön is sikeres színművészek: Magyar Éva és Haumann Máté. Éva – többek között – a londoni Globe-ban, a Royal Shakespeare Companyban és a National Theatre-ben, valamint számtalan brit és amerikai filmben, szuperprodukcióban kapott szerepet, Máté pedig olyan nemzetközi mozikban játszott, mint például a Colette, a Hercules, a Houdini, a tévésorozat The Witcher, valamint a számtalan Oscar-, Golden Globe és BAFTA-díjat besöprő Oppenheimer.

A DuplaPresszóból podcast készül, így később is meghallgatható. 

A jegy ára különleges, kifejezetten erre az alkalomra készült süteményeket és egy pohár bort tartalmaz. A kekszeket a Peace of Cake desszertszalon készíti Szemere Kata és Pinczel Orsolya cukrász tervei, valamint a beszélgetőtársak ízötletei alapján. Az esemény bortámogatója az egri Kovács Nimród Borászat. 

Arculat: Flanek Péter

A DuplaPresszó Facebook-oldala: https://www.facebook.com/presszobeszelgetesek

 

Időpont: 2024. április 9., 19 óra (Kapunyitás: 18.30)

 

Helyszíne: ISON kulturális központ (1074 Bp., Hársfa utca 25.)

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!