Program


Vadlovas csillagles
7

Vadlovas csillagles

2022. szeptember 23-án pénteken Vadlovas Csillaglesre várjuk kedves vendégeinket Vadasparkunkba

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 23. péntek, 17:00

A Hortobágyi Nemzeti Park nemcsak nappal a háborítatlan természet szimbóluma, de éjszaka is hasonló kiváló adottságai vannak. Nemzeti parkunk nemzetközileg elismert Csillagoségbolt-park. Míg a nagyvárosok központjából csak egy-két tucatnyi, az átlagos településekről pár száz csillag figyelhető meg, addig a Hortobágy egén mintegy kétezer fénypontot érzékelhetünk.

Az indián nyár kellemes időjárását kihasználva az idei szezon utolsó csillagászati programját rendezzük meg a nemzeti park állatkertjében, melynek során az érdeklődők Extra Szafari keretein belül megismerkedhetnek vadlovakkal és őstulkokkal, illetve látványetetés során a vadaspark éjszakai ragadozóival. Naplemente után csillagász szakember kalauzolja vendégeinket a páratlan szépségű csillagos horizont rejtelmeiben.

Vadló büfénkben meleg italt, üdítőt és őstulok sült debreceni párost kínálunk látogatóinknak.

Helyszín: Hortobágyi Vadaspark

Időpont: 2022. szeptember 23. 17:00- 21:00, Gyülekező: 16:30 Pusztai Állatpark parkolója

Vadaspark területére felvezetéssel, saját autóval történik az érkezés.

Az árak tartalmazzák: a belépőjegy árát, a látványetetést, szafari programot, csillagászati program díját, illetve egy adag meleg ételt (1 adag debreceni páros menü, hozzá választott üdítő/sör)

A programon való részvétel feltétele az elővételben váltott részvételi jegy 

Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 40.

Információ: (52)589-000 (hétfő kivételével) 9.00-15.45 között , info@hnp.hu

Felhívjuk figyelmüket, hogy a programot borús idő esetén is megtartjuk! Rossz idő esetén a szabad égi csillagmegfigyelést kiegészítjük termi csillagászati előadással és teljes vadasparki szakvezetéssel.

Meleg ruházatot, pokrócot ajánlott hozni hűvösebb időjárás esetén.

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!