Program


Current events



Egy ideje már tudható, hogy a furmintban több világfajta erényei összpontosulnak: amellett, hogy készíthető belőle karcsú, gyümölcsös bor, jól áll neki a fahordó és nagy testű, hosszú érlelési potenciállal rendelkező bor is lehet, kiváló savszerkezettel bír, csodáson tükrözi a termőhelyi adottságokat, gazdag aromájú, természetesen édes bort ad késői szüretben, a szamorodnik és az aszúborok pedig a világ édesborainak legmagasabban jegyzett tételei. Ezen túlmenően a furmint 2019-re talán a legfontosabb boros hívószóvá vált a külföld számára. Akad olyan Master of Wine, aki úgy tartja; a furmint egymagában képes megtestesíteni mindazt, amit a rajnai rizling, a chardonnay és a sauvignon blanc tud. A furminttal ismerkedni tehát minden borissza számára – ha nem is kötelező, de – kifejezetten megéri.

6 tételt fognak kóstolni ezen az alkalmon a résztvevők.

Suggestions


Dobó Kata érkezik, hogy elmesélje nekünk, milyen csatákat vív az életében, és beszél arról is: a legnagyobb küzdelmet saját magával…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Vámos Miklós estje arról, hogy mit tehetünk, ha édesanyánkról az jut eszünkbe: a halálnak van humorérzéke.

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.