Program


Current events



Egy ideje már tudható, hogy a furmintban több világfajta erényei összpontosulnak: amellett, hogy készíthető belőle karcsú, gyümölcsös bor, jól áll neki a fahordó és nagy testű, hosszú érlelési potenciállal rendelkező bor is lehet, kiváló savszerkezettel bír, csodáson tükrözi a termőhelyi adottságokat, gazdag aromájú, természetesen édes bort ad késői szüretben, a szamorodnik és az aszúborok pedig a világ édesborainak legmagasabban jegyzett tételei. Ezen túlmenően a furmint 2019-re talán a legfontosabb boros hívószóvá vált a külföld számára. Akad olyan Master of Wine, aki úgy tartja; a furmint egymagában képes megtestesíteni mindazt, amit a rajnai rizling, a chardonnay és a sauvignon blanc tud. A furminttal ismerkedni tehát minden borissza számára – ha nem is kötelező, de – kifejezetten megéri.

6 tételt fognak kóstolni ezen az alkalmon a résztvevők.

Suggestions


SUB.LAB.PRO The Ensemble Programnak egy 9 hónapos kreatív platform pályakezdő táncosok számára. Professzionális társulati munkakörnyezetet imitálva kreatív alkotások réven teljes…

IRODALMI SZALON #158 "kis bottal a porba" – RADNÓTI 115 2024. MÁJUS 15. 19.00 – Hegyvidéki Kulturális Szalon

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.