Program


Anadxínház: PRESENT

Anadxínház: PRESENT

Az előadás sajátossága a közvetlenség, személyesség, az előadó varázsa, aki önmagát hajtja, lendíti előre a szabadság utópisztikus teréhez vezető úton.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 13. péntek, 20:00

Andaxínház:  PRESENT

A pillanatmozaikokból építkező előadás az érzékien láttató képek atmoszférájában az ember helyzetére, a világban való otthontalanság, a neo- menekültlét és az autoriter rendszerek idegenségérzetének megjelenítésére irányul.
Helyzetek és állapotok, melyek átsiklanak valamilyen más szituációiba, a mélyben kapcsolódnak egymáshoz.
A szöveg, a  mozgás és live act természetes egységben illeszkedik a képi formákhoz a gondolatiságra  fókuszáló akciókban.

Az előadás sajátossága a közvetlenség, személyesség, az előadó varázsa, aki önmagát hajtja, lendíti előre a szabadság utópisztikus teréhez  vezető úton.

Alkotók, előadók:
Kalocsay Mercedes
Sőrés Zsolt
Vozák Tímea
Zsalakovics Anikó

Ajánlatunk


Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!