Program


Adrenalin Extra ajándékcsomag

Adrenalin Extra ajándékcsomag

Adrenalin függők, bakancslista írók… Mivel lehet meglepni őket?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Adrenalin Extra ajándékcsomag

Ajándékozza az extrém sportok szerelmeseinek ezt az ajándékcsomagot a választás lehetőségével együtt, hogy egy újabb felejthetetlen élménnyel gazdagodhassanak.

Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Az élményajándék csomag beváltása annak érvényességi idején belül egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

Választható programok
Kraz 255 katonai teherautó élményvezetés
30 perces repülés Esztergom panorámájával 3 fő
Élménylövészet-Feláldozhatók VIP csomag 100 lövés
Szabadesés szimulátor 2 fő részére "taxival" a csatorna tetejéig
Autós Vezetéstechnika Bázis Kurzus

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!