Program


A varázslatos musical

A varázslatos musical

Az elmúlt évek zenés estjeinek „ESSZENCIÁI” csendülnek fel, mint például Mozart: Vámpírok bálja, Jézus Krisztus szupersztár, Chicago, Rudolf, a csabai nézők számára ismert és kedvelt művészek előadásában: Liszi Melinda, Gulyás Attila, Csonka Dóra, Nagy Róbert, Balázs Csongor, Gábor Anita, Harcsa Boglárka, Biró Gyula, Nádra Kitti.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 25. csütörtök, 20:30

Varázslatos és könnyed estével várjuk  az érdeklődőket, ahol a színművészek mellett fellépnek a Színitanház hallgatói, valamint a Békéscsabai Jókai Színház táncosai álarcos maszkabálban, piaci forgatagban és akár levegőben lógó karikán is.
 
A műsort összeállította: Nagy Róbert
Tánc-játékmester: Mlinár Péter
Ügyelő: Szepsi Szilárd

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!