Program


A Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertje a Nádor teremben

A Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertje a Nádor teremben

Tavaszváró hangulatban – a Liszt Ferenc Kamarazenekar csütörtök esti koncertje a Nádor teremben. A Liszt Ferenc Kamarazenekar, új, egyórás minikoncert sorozatában gazdag repertoárjából válogat.

 
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 25. csütörtök, 19:00

Április 25-én több mint 60 éves pályafutásuk legsikeresebb műveiből úgy állították össze a hangverseny műsorát, hogy a 60 perc bemutassa a zenei remekek újra és újra elbűvölő, örök szépségét. 

Bartók és Weiner népzenei ihletésű remekművei mellett egy török különlegesség, Ulvi Cemal Erkin vonósnégyese csendül fel.

Liszt Ferenc Kamarazenekar

Művészeti vezető: Várdai István

Koncertmester: Tfirst Péter

Közreműködik:  Kóbor Éva (hegedű)

 

Bartók: Román népi táncok

U. C. Erkin: Vonósnégyes

Bartók: 1. rapszódia - Szűcs Apor átiratában

Weiner: 1. divertimento

 

Szünet nélküli hangverseny, helyfoglalás érkezési sorrendben.

 

 

Ajánlatunk


A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!