program


Dato



1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs

Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)

Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.

PÅ PLAKATEN


Az előadáshoz a kiindulópontot egy nemzetközi kutatás jelentette, amelyben a három alkotó alulról szerveződő közösségek működésmódját és világépítő stratégiáit vizsgálta…

A YouTube-on és podcastokon, mindenhol és mindenfelé nézettségi és hallgatottsági rekordokat döntő gasztroenterológus, Dr. Schwab Richárd jön el hozzánk. Szóba…

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.