
A keleti konyha ízei 1.
főzőtanfolyam
17.30-19.30
főzőtanfolyam
17.30-19.30
1. alkalom március 20.: Sushi variációk
2. alkalom április 10.: Illatos csirke pirított tésztával
3. alkalom május 8.: Tom Yum leves, Mangós rizs
Tanfolyamvezető: Tikos András (séf)
Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk.
Max. létszám: 10 fő
Jegyek elővételben kaphatók a programot megelőző hét péntekéig korlátozott számban.
Az előadáshoz a kiindulópontot egy nemzetközi kutatás jelentette, amelyben a három alkotó alulról szerveződő közösségek működésmódját és világépítő stratégiáit vizsgálta…
A YouTube-on és podcastokon, mindenhol és mindenfelé nézettségi és hallgatottsági rekordokat döntő gasztroenterológus, Dr. Schwab Richárd jön el hozzánk. Szóba…
enhed(er) i kurven
total:
Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.