Program


Aktuális előadások



A műsorra kedvezményes áron a KMO Hűségkártyával rendelkező nézőinket hívjuk a művelődési központ májusi születésnapja alkalmából!

Pomázi Zoltán, az egykori Tolcsvay Trió, és a jelenleg is működő Bojtorján együttes énekese a magyar beatzene 60-as, 70-es és 80-as éveit idézi pódium műsorában. Az előadáson elhangzanak a közönség által mai napig kedvelt Illés, Tolcsvay, Fonográf és Bojtorján slágerek, élő előadásban, részint pedig az eredeti zenei alapok felhasználásával. A műsorban közreműködik még: Schäffer Edina, aki a Neoton Familia és az Éva-Neoton tagja volt, jelenleg az Új Bojtorján együttes háttérénekese, hegedűn, mandolinon és gitáron játszik, valamint énekel, továbbá Zboray Miklós, akit Vincze Lilla zenekarának tagjaként ismerhet a közönség, ebben a műsorban tizenkét húros gitáron játszik.

A műsort színesíti néhány kordokumentum is, korabeli rádiós és televíziós hírek, archív hangfelvételek formájában, történelmi hátteret biztosítva az előadáson elhangzó daloknak.

A Bojtorján együttes egyébként 1976-ban alakult és azokat a dalokat, melyek négy, egymást követő lemezen jelentek meg, ma is nagyon jól ismeri a közönség.

A zenekar 1999-ben Új Bojtorján néven alakult újjá, az egykori legendás Bojtorján együttes gitárosa, énekese, dalszerzője, Pomázi Zoltán vezetésével.

Ajánló


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

A hangverseny súlypontját Georg Friedrich Handel két reprezentatív egyházzenei műve alkotja.

Személyes megközelítéssel, mégis mindnyájunk számára átérezhető rajongással szólaltatja meg Kozma Orsi azoknak a magyar popdíváknak a számait, akik felnőtté válásában,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!