Program


Szenvedélyem: a zongora – Fülei Balázs

Szenvedélyem: a zongora – Fülei Balázs

A Szenvedélyek második éve zajló sorozatában a művészeti élet ismert szereplői tesznek vallomást arról a szenvedélyről, amely saját műfajukhoz, a zene általuk művelt területéhez fűzi őket. Nem titkolt szándékuk, hogy a közönség soraiban ülő gyerekeket és felnőtteket is minél inkább megérintse, amiről ők e találkozások alkalmával beszélnek, amihez szenvedélyesen kötődnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 29. vasárnap, 11:00

Fülei Balázs „átütő színpadi jelenség, aki képes megszólítani a közönséget, és a koncert utolsó pillanatáig fenntartani a figyelmet. Minderről már meggyőződhetett a közönség itthon és a nagyvilágban: nem a megközelíthetetlen, felsőbb régiókban létező művész, hanem hús-vér ember, aki saját személyiségén átszűrve hozza közelebb a koncert látogatóihoz a darabot, a szerzőt. Kiváló kommunikációs képességeit kihasználva egyre többször hívják rendhagyó koncertekre is, ahol - közönségét is bevonva - néhány történettel bemutatja az eljátszott darabokat, és ezekhez kapcsolódóan képeket vetít, verseket idéz. Emellett hangszerét is szeretné közelebb hozni a koncertlátogatókhoz, megmutatni, hogy mit tud a zongora, mit tud a zongorista, és mi történik, ha e kettő szerencsésen egymásra talál.” A kiváló zongoraművészt és zeneközvetítőt saját honlapján bemutató sorok arról a kettős szenvedélyről tanúskodnak, amely egyrészt a zongoramuzsika, másrészt a közönséggel való személyes kommunikáció iránti elkötelezettségében, lelkesedésében mutatkozik meg. Ezt osztja meg közönségével Fülei Balázs ezen a koncerten, sok-sok élményszerű zenei pillanatot kínálva.

Az előadás előtt, 9.45-10.30 óráig Ráhangoló címmel az Előadóteremben ingyenes interaktív, játékos foglalkozást tartunk, amelyre az előadásra jeggyel rendelkező csoportokat, illetve egyéni jelentkezőket várunk. Előzetesen jelentkezni legkésőbb az előadást megelőző szerda éjfélig lehet a csip@mupa.hu címen, a résztvevők létszámának és életkorának megadásával. A foglalkozást, amely hatéves kortól ajánlott, minimum 6 főnek tartjuk meg.

Közreműködők:

Kováts Péter, Kovács Csilla: hegedű
Varga István: gordonka
Forró Fruzsina: zongora
Mendelssohn Kamarazenekar (művészeti vezető: Kováts Péter)
Polgár Botond: szobrászművész
Sipos Mihály (Muzsikás Együttes)
Sipos Szilvia: beszélgetőtárs

 

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

vígjáték esőnap július 21.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!