Program


Purcell Kórus és Orfeo Zenekar - Karácsonyi oratórium

Purcell Kórus és Orfeo Zenekar - Karácsonyi oratórium

Purcell Kórus és Orfeo Zenekar
Karácsonyi oratórium

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 9. vasárnap, 19:30

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018. december 2-ára a Zeneakadémia Nagytermébe meghirdetett koncert időpontja és műsora megváltozik. A Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar hangversenyére 2018. december 9-én 19.30 órakor kerül sor a Zeneakadémia Nagytermében az alábbi műsorral:

J. S. Bach: Karácsonyi oratórium, BWV 248 – 1., 3., 5., 6. kantáta

Hasnaa Bennani (szoprán), Anthea Pichanik (alt), Szigetvári Dávid (tenor), Victor Sicard (basszus)
Purcell Kórus, Orfeo Zenekar (korabeli hangszereken)
Vezényel: Vashegyi György

 
A december 2-ára megváltott jegyek a december 9-i hangversenyre érvényesek, vagy 2018. november 30-ig a váltás helyén visszaválthatók.

 

Ajánlatunk


A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!