Program


Lúdas Matyi

Lúdas Matyi

Nézze újra a magyar filmtörténet megunhatatlan alkotását élőben! A Nemzeti Lovas Színház népi rockopera keretében gondolta újra Lúdas Matyi örökérvényű történetét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 18. vasárnap, 15:00

 Kaland, izgalom, románc, humor és persze minden korosztály számára érvényes tanulságok várják a nagyérdeműt. A színészeken kívül természetesen fontos szerepet kapnak a lovak.

Szereposztás:

Lúdas Matyi- Mohácsi Márk

Mesélő- Pintér Tibor, Döbrögi-Monori Balázs, Galiba- Becz Bernadett, Ispán- Bencze Sándor, Lúdas Matyi szerelme-Ambrush Izabella, Matyi édesanyja- Lőrincz Andrea, fogatható- Borsos Zoltán

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek kidolgozottságáról. Igazi ínyencség.

Ajánló


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!