Program


Debreceni Pávások - a Pendely család és a Debreceni Hajdú Táncegyüttes közös gálaest

Debreceni Pávások - a Pendely család és a Debreceni Hajdú Táncegyüttes közös gálaest

A „Pendely család” és a Debreceni Hajdú Táncegyüttes közös gálaestje
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 23. hétfő, 19:00

Mind a Debreceni Zenede Pendely együttese, mind az idén 65 éves Debreceni Hajdú Táncegyüttes számára mérföldkő volt a Fölszállott a páva, az MTVA és a Hagyományok Háza közös tehetségkutató műsorának döntője. Debrecent, Hajdú-Bihart képviselték, a város, a környék egyként izgult értük. A Debreceni Tavaszi Fesztiválba illesztett gálaműsorukkal köszönetet mondanak-énekelnek- táncolnak az őket támogató közönségnek. A pendelyes nagylányok mellett a Debreceni Zenede Pendely családjába tartozó Kispendely és a Bőgatya csoport tagjai is hallatják hangjukat, és a Hajdúk nagy családja is bemutatkozik.

Ajánlatunk


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia,…

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!