Program


A pesszimizmus előnyei - Kőhalmi Zoltán önálló előadása

A pesszimizmus előnyei - Kőhalmi Zoltán önálló előadása

Kőhalmi Zoltán önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 14. szombat, 19:30

"Van-e élet a halál után? Egyedül vagyunk-e az univerzumban? Hová tűnnek a fél pár zoknik?" Ezen az estén végre a létezés nagy kérdéseire kaphatunk nyugtalanító választ.

Kőhalmi Zoltán humorista, aki már sikerre vitte hétköznapi problémáit és gyermekkori traumáit, most igazi kételyeivel és szorongásaival szórakoztatja a nagyérdeműt. Viccelhet-e a halállal egy komikus, amikor még él? Nevet-e rajta a közönség, amikor már halott?

A Pesszimizmus előnyei egy szomorú bohóc vicces műsora, ahol még az is nevethet, aki szerint nincs minek örülni. Az előadást derűlátó nézők is élvezhetik, sőt a megrögzött optimisták akár a végéig is azok maradhatnak, de azért ebben ne nagyon bízzanak.

 

Az előadás időtartama kb. 80-85 perc, 1 szünettel

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!