Program


Zuboly a pódiumon - zongorás beszélgetés

Zuboly a pódiumon - zongorás beszélgetés

Zongorás beszélgetés kulisszatitkokról a tagokkal - és felcsendül néhány nóta is

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 18. kedd, 18:00

Ágoston Béla kérdezi társait a táncházról, a rap szimbólumokról, a lemezekről, a humorról, a "Zuboly-hatás"-ról, a stílusukról és közben felcsendül pár dal.

Lett négy lemezük, de ők nem a lemezjátszó tengelye körül forognak. Az új számaik továbbra is a koncerteken alakulnak, változnak.
Aki a klasszikus Zubolyt még nem ismeri, eláruljuk a broken etno titkot egy 2009-es ajánlójukból:
"Ha jön egy erős népi dallam, várd meg, amíg érkezik hozzá egy ismert sláger. Oszd ki a szólamokat. Ha nem szól jól, ki lehet dobni. Ha jól szól, kezdd el csiszolni és egészítsd ki saját dallamaiddal."

Busa István beatbox, rap; Benke Ágoston Félix szájharmonika, falevél, dob, ének; Hock Ernő nagybőgő, ének;
Ágoston Béla szaxofon, duda, brácsa, ének, Szarvas Dávid beatbox, ének; Mizsei Zoltán billentyűs hangszerek, ének.

A beszélgetésben központi helyen a zongora áll.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Sorsuk megváltozásához elég egy téves hívás, egy lelkisegélyszolgálat felkeresése vagy akár egy ételrendelés.

Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!