Program


Zuboly

Zuboly

A Zuboly zenekar az egyik legszínesebb vegyes társaság a mai magyar könnyűzenei palettán. Stílusuk lényege: olyan harmonikus átmenetet találni a népdalok és a mai dalok közt (de ide tartozik a slágervilág is beleértve az operát, a magyarnótát, a jazzt és a cigánydalokat is), amely az újdonság szintjére emel minden jót.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 15. szombat, 20:00

Zuboly

A Zuboly zenekar az egyik legszínesebb vegyes társaság a mai magyar könnyűzenei palettán. Európa majdnem minden országában felléptek és az itthoni nagy fesztiválok teltházas nézőterei is bizonyították , hogy nem volt hiábavaló az együttműködés. Stílusuk lényege: olyan harmonikus átmenetet találni a népdalok és a mai dalok közt (de ide tartozik a slágervilág is beleértve az operát, a magyarnótát, a jazzt és a cigánydalokat is), amely az újdonság szintjére emel minden jót, eltüntetve elő- és utóítéleteket és közben szórakoztat is.

A zenekar tagjai:

Ágoston Béla, MC Busa (Busa Pista), Benke Ágoston Félix, Hock Ernõ, Mizsei Zoltán, Szarvas Dávid

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!